Finisaje decorative pentru interior

ABC RIFLESSI

ABC RIFLESSI


Finisaj decorativ cu efect iridescent pentru interior ABC Riflessi realizeaza diverse decoratiuni cu efect semitransparent, reflexii lucioase, iridiscente si sidefate. Se aplica pe suprafete murale, gips carton si lemn. Se pot obtine infinite efecte tip “amprenta”, gratie nenumaratelor combinatii de culori intre fond / finisaj. ABC Riflessi vine aplicat in general in 1 – 2 straturi, cu un consum indicativ de 8 – 12 mp/l per strat. Unelte: burette, tampon decorativ, spatula de plastic, rol decorativ.

detalii_ video efecte culori

 ANTICA CLACE PLUS

ANTICA CALCE PLUS


Invelis decorativ mineral cu efect pensulat pentru interior Antica Calce Plus este un finisaj elegant, usor reliefat, caracterizat de nuante inchis / deschis care evidentiaza incrucisarile experimentate de pensula, placut la tact gratie traditionalei tehnici de slefuire. Antica Calce Plus vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum indicativ de 0.4 – 0.6 kg/mp. Unelte: pensula, gletiera de inox.

detalii_ video efecte culori

CADORO

CADORO


Finisaj decorativ iridescent pentru interior Cadoro este un finisaj decorativ pentru interior cu particulare efecte iridiscente, cu un aspect matasos si moale la atingere. Ideal pentru crearea ambiantelor cu sugestie clasica si moderna. Cadoro vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum mediu de 4 – 6 mp/l in doua straturi. Unelte: pensula, gletiera inox / plastic.

detalii_ video efecte culori

CADORO VELVET

CADORO VELVET


Finisaj decorativ cu efect catifelat pentru interior Elegant si rafinat finisaj pentru interioare. Cadoro Velvet este in masura sa creeze efectul catifelei, bogat in reflexii si moale la atingere. Indicat sa fie in ambiantele clasice de epoca, cat si in context foarte modern. Cadoro Velvet vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum indicativ de 3 – 5 mp/l. Unelte: pensula, gletiera de inox / plastic.

detalii_ video efecte culori

CANALGRANDE

CANALGRANDE


Finisaj decorativ spatulaT cu cristale stralucitoare pentru interior Cristalele minuscule reflecta lumina si decoreaza suprafetele cu efecte superficial extraordinare si rafinate. Canalgrande se aplica in general in cel putin doua straturi, cu un consum orientativ de 2 – 2.4 kg/mp pentru lucrare finisata. Ustensile: gletiera inox.

detalii_ video efecte culori

CLASSIC

CLASSIC


Invelis decorativ pentru exterior / interior Classic creaza un rafinat efect estetic similar cu un “stucco”. Innobileaza suprafetele murale la exterioare si este dotat de optima rezistenta la agentii atmosferici si de o buna aderenta la suport. Classic vine aplicat in general in cel putin trei straturi, cu un consum indicativ de 1 – 1.4 kg/mp pe tencuiala traditional; 0.4 – 0.6 kg/mp pe suprafete netede. Unelte: gletiera de inox.

detalii_ video efecte culori

DECORI CLASSICI

DECORI CLASSICI


Finisaj decorativ pentru interior efect multicolor Decori classici este un finisaj decorativ foarte pretios, pentru interioare. Recreaza ambiantele unice si sofisticate tipice palatelor din perioada Renasterii. Decori classici se aplica in general intr-un singur strat, cu un consum orientativ de 6 – 8 mp/l. Unelte: pensula si spaclu din PVC.

detalii_ video efecte culori

GRASSELLO DI CALCE

GRASSELLO DI CALCE


Clasica decorare de epoca pentru interior Grassello di calce este un invelis pentru interior care permite obtinerea unui finisaj lucios, cu inalte prestante decorative, cu tonuri de nuante in degradeuri care variaza in baza tehnicilor de aplicare. Grassello di calce vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum de 1 – 1.2 kg/mp in 2 straturi. Unelte: gletiera de inox.

detalii_ video efecte culori

MARCOPOLO

MARCOPOLO


MARCOPOLO este un finisaj decorativ pentru interior cu efect metalic care realizeaza suprafete caracterizate de un aspect aspru, pe care incidenta luminii creqaza contraste cromatice sugestive si stralucitoare. MARCOPOLO vine aplicat, in general, intr-un singur strat, cu un consum indicativ de 4-6 l/mp. Unelte: pnesula, burete.

detalii_ video efecte culori

MARMO ANTICO

MARMO ANTICO


Invelis mineral decorativ pentru exterior / interior, cu efect de travertino. Dotat de elevata transpirabilitate, Marmo Antico permite obtinerea unui finisaj poros si striat, care aminteste de tipicul aspect al travertinului. Decorativ, asigura efectul similar unei tesaturi cromatice, caracterizata de ample degradeuri. Marmo Antoco vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum indicativ de 2.5 – 3 kg/mp. Unelte: gletiera de inox.

detalii_ video efecte culori

MARMORINO CLASSICO

MARMORINO CLASSICO


Invelis decorative mineral razuit pentru exterior – interior Marmorino classico este un invelis pentru exterior si interior. Pe baza calciu aerat. Este indicat ca finisaj de prestigiu pentru interventiile de edificii, chiar si pe cele cu un particular interes istoric. Marmorino classico vine aplicat in general in cel putin doua straturi, cu un consum indicativ de 2.5 – 3 kg/mp in doua straturi. Unelte: gletiera de inox / plastic, burete.

detalii_ video efecte culori

PERLACEO

PERLACEO


Finisaj decorativ silosanic cu efect sidefat pentru interior Perlaceo este un finisaj care asigura particulare si rafinate efecte cromatice sidefate, evidentiate de incidenta luminii. Perlaceo se aplica in general intr-un singur strat, cu un consum orientativ de 15 – 20 mp/l. Unelte: pensula, burete, tampon decorativ.

detalii_ video efecte culori

STUCCO VENEZIANO

STUCCO VENEZIANO


Invelis decorativ lucios pentru interior Permite obtinerea unui finisaj unic in absolut, care aminteste de vechiul stucco tipic anticelor palate din Venezia. Stucco Veneziano se poate aplica, in afara de suprafete plane, chiar si pe elemente arhitectonice particulare, cum ar fi rame si coloane. Stucco Veneziano vine aplicat in general in cel putin trei straturi, cu un consun indicativ de 1 – 1.4 kg/mp pe tencuiala civila traditional; 0.4 – 0.6 kg/mp pe suprafete netede. Unelte: gletiera de inox.

detalii_ video efecte culori

VELATURE

VELATURE


Protecti decorativ silosanic antialge cu efect antichizat pentru interior / exterior Velature creaza decoratiuni cu efect antichizat, caracterizat de tonalitati calde si degradeuri. Permite o transpirare optima si este caracterizat printr-un grad inalt de impermeabilitate, realizeaza finisaje rezistente la exterior. Velature se aplica in general intr-un singur strat, cu un consum orientativ de 15 – 20 mp/l. Unelte: pensula, burete, tampon decorativ.

detalii_ video efecte culori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

San Marco

advertisement advertisement

Contactați-ne!

SAN MARCO CRAIOVA
Showroom : Str. Brestei, nr. 26, Craiova
Mobil : 0747 033 066
E-mail : sanmarco.craiova@edil-colore.ro

Urmați-ne!

Urmați-ne pe rețelele preferate!

  • Our google profile
  • We on Yahoo
  • We on Youtube
UA-42595103-1